Blogposts

Blog

Geplaatst op woensdag 09 december 2009 @ 19:00 door hondenman2001 , 1136 keer bekeken

Een nieuwe site en het eerste bericht. Schrijf iets leuks in dit (blogpost) gastenboek

JosReacties

 • martin-mieke
  zondag 14 november 2010, 15:07
  mooie foto martin
 • majunie
  woensdag 30 juni 2010, 22:00
  Gefeliciteert,Cisse en baasjes.Onze FenJa haar vader is WERELDKAMPIOEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Geweldig......groetjes en felicitatie,s van Lucie en Lucas.
 • vos_
  maandag 28 juni 2010, 19:21
  Dit is toch helemaal super Jos!!! Schoonheid laat zich niet verloochenen. Een enorme opsteker voor het Laekense ras . Van harte gefeliciteerd ! groetjes, Kees en Marian Vos
 • sienas
  maandag 28 juni 2010, 13:41
  Van harte gefeliciteerd met dit TOP-RESULTAAT. Ook leuk voor de eigenaren van de nakomelingen van Cisse, zij kunnen nu zeggen: de vader van mijn hond is WERELDKAMPIOEN!!
 • brugske
  zondag 27 juni 2010, 21:09
  GEFELICITEERD MET SHEPERDS DOGMATE ZORAXSON CISSE HIJ BEHAALDE IN DENEMARKEN CACIB/BOB EN DE TITEL WERELDWINNER 2010 JOS PROFICIAT JAN & SANTEGOEDS V'T BRUGSKE
 • janett_
  donderdag 24 juni 2010, 20:16
  SHEPHERDS DOGMATE ZORAXSON CISSE BOB in Denemarken! Jos, dikke proficiat, !!!
 • hondenman2001
  zondag 16 mei 2010, 20:36
  Heel goed van jullie en vergeet niet VZH/BH is HET gehoorzaamheidsdiploma diploma voor de gebruikshond!
 • majunie
  zondag 16 mei 2010, 16:04
  Ondanks tegenslag;Zaterdag nog naar de dierenarts.FenJa had haar nagel ingescheurd en bloedde behoorlijk,ze werd ingetape,t en kreeg een spuitje voor de pijn en infectie.Een dag voor het vzh examen.Zondag de grote dag,vergeet haar baasje Lucas een gedeelte van het progamma te lopen!En op zeer jonge leeftijd 12maanden en 3 weken slaagt ze met 44 punten,het heeft niet aan FenJa gelegen maar aan haar baasje Lucas(nerveus).PROFICIAT C ISSE MET JE DOCHTER FENJA.Weereen Laekense werkhond in spe.Lucas ,Lucie en FenJa.
 • hondenman2001
  vrijdag 7 mei 2010, 10:47
  He Petra, ja de laekenfun is leuk alleen jammer dat er dit jaar geen IPO demo gegeven wordt. Dat had elk jaar toch heel veel belangstelling van de bezoekers. Het "Uitproberen" van de eigen hond op de pakwerker vonden heel veel eigenaars leuk. Jammer dat de Laekense, die toch echt een gebruikshond, is op dit terrein niet te zien is op die dag.
 • janett_
  maandag 3 mei 2010, 17:01
  Zo moeder zo dochter ? Fenna zit met een verbaasde blik mee te lezen over mijn schouder,....nu,... laten we het maar op de combinatie houden,..he? Dikke lebber van Fenna, J'Adore en de zwarte,..Hartelijke groeten uit Friesland, Laekense herders Joli de FeJa. Eindelijk hier ingelogd Jos, succes met alles.
 • majunie
  zaterdag 24 april 2010, 22:26
  Hallo Jos.Proficiat,alweer een nakomeling van Fenna xCisse,met een U,cac,bob.Na DE BAron en Aimee,nu FenJa.Je mag best trots zijn op je mooie reu Cisse.Onder de deskundige ogen van de Heer Wieldraaijer ,werden we afgelopen Zaterdag 17 April ,1ste,en werden we uitgenodigd om in de erering te lopen.We hopen dat 16 Mei,weer zo,n succesvolle dag wordt,want dan gaan we n,l op voor het VZH examen,misschien wel vroeg want dan is ze pas 1jaar en veertien dagen oud.Maar gezien het trainings niveau,hebben we daar het volste vertrouwen in,p.s,A.s gaan we naar de show in Antwerpen ,hopelijk voor wer een succes.......zo Vader zo Dochter!!! Groetjes Lucie en Lucas,en een poot van de rat FenJa.
 • vos_
  zondag 11 april 2010, 17:51
  Dag Jos, Het laatste nieuws van Youp (Aaron van Gijzenrooizicht). Zaterdag voor Pasen heb ik Youp geplukt. Een hels karwei, gezien de 'weelderige kop- en beenbeharing'. Wat dat betreft ben ik blij dat ik maar 1 laekense heb. Je moet er wat voor over hebben...... Ik zal deze week een paar foto's maken en doorsturen. Je ziet nu dat hij toch een hele mooie bouw heeft, alles in verhouding en nu een stuk slanker. En hoe gaat het met zijn vriendin Bieke? groet weer, Marian
 • Gio-K9
  zondag 4 april 2010, 11:43
  Mooie informatieve site voor liefhebbers van de Laekense herder Voor de eigenaar een dikke tien met griffel omdat hij de Laekense op KARAKTER probeert te fokken ...Houden zo hoop dat er meerder jou voorbeeld volgen
 • hondenman2001
  dinsdag 23 maart 2010, 16:08
  voor de combi van huis-sporthond zijn SOMMIGE Laekense heel geschikt !
 • 1612syl
  maandag 22 maart 2010, 21:09
  Leuk dat je even een kijkje hebt genomen op mijn site. Ben me nu een klein beetje aan het orienteren op de laekense. De twee Mechels die ik nu bezit zitten beide in een kennel en zijn een diensthond. Tenminste vanaf komende mei alle twee, want ook Gandor gaat dan op voor zijn eerste examen. Nu willen we er eigenlijk een teef bij die we in huis kunnen houden, zodat wanneer mijn partner met de honden aan het werk is er toch nog een hond thuis is. Zelf vind ik dit ook wel een prettig idee. Beide vinden we de variateit de Laekense ook een erg leuke hond en zijn we daar een beetje naar aan het kijken en zeker uit werklijn, want uiteraard gaat er ook geprobeerd worden om er mee te trainen.
 • hondenman2001
  zondag 27 december 2009, 11:00
  Wilt u vol-op genieten van foto's en wetenswaardigheden omtrent de laekense herder? Meldt u dan gratis aan en blijf op de hoogte van "be Bleyckershond!

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.